Vyberte si téma, které Vás zajímá a objednejte pravidelný e-mail s novinkami ze Zpravodaje.

Objednat









ČNS Šumperk, 87. aukce - INTERNETOVÁ DODRAŽBA NEPRODANÝCH POLOŽEK

13.5.2021 – 20.5.2021, Česká Republika Barbora Cleather - 13/5/2021 20:54 - Ukončené v Česku

Nyní můžete na Nume.cz dražit neprodané položky 87. aukce do čtvrtka 20. května 2021 20:00 hod.

aukce | ČNS Šumperk

Přejít do katalogu aukce.

Katalog aukce po zveřejnění obsahuje mechanismus PRŮBĚŽNÉHO ZVEŘEJŇOVÁNÍ AKTUÁLNÍ CENY. Do systému jsou vkládány nejen limitní příkazy podané na Nume.cz, ale i limitní příkazy přijaté pořadatelem aukce poštou či e-mailem. Aktuální cenu položky můžete sledovat na Nume.cz průběžně. Pokud byla položka limitována, odpovídá aktuální cena ceně vyvolávací. Úspěšné mohou být pouze takové limity, které aktuální cenu překonají alespoň o jeden příhoz. Pokud položka limitována nebyla, může být úspěšný i limit na úrovni vyvolávací ceny.

On-line limitování je umožněno uživatelům registrovaným na Nume.cz. Registrace je bezplatná.
Uzávěrka limitů podaných na Nume.cz je ve čtvrtek 20. května ve 20:00 hod.  Podané limity naleznete v záložce Můj profil / Kupuji / Limituji v sálové aukci.

Datum konání: 13. - 20. 5. 2021, 20:00

Výdej vydraženého materiálu: Materiál je on-line limitentům zasílán na dobírku nebo po dohodě předán osobně na schůzi pobočky. V aukci mohou dražit zahraniční členové ČNS, vydražené položky však nelze zasílat do zahraničí. Nemáte-li možnost vydražené položky převzít v České republice osobně nebo prostřednictvím jiné osoby, v aukci nedražte.

V případě zájmu o členství kontaktujte sekretariát ČNS na mail: cns-praha@numismatika.cz nebo se přihlašte za člena zde.




Diskuze k článku


Tento článek nemá žádné komentáře.


Přidat příspěvek do diskuse


Captcha  *