Vyberte si téma, které Vás zajímá a objednejte pravidelný e-mail s novinkami ze Zpravodaje.

Objednat









Dukát Brno, 93. aukce - KORESPONDENČNÍ

28.4.2021, Česká Republika Barbora Cleather - 1/4/2021 21:07 - Ukončené v Česku

V aukci jsou zastoupeny zejména zlaté a stříbrné ražby antiky, českých zemí, Habsburků a Československa. Draženo bude také větší množství zlatých mincí celého světa. Ceny položek jsou na Nume.cz průběžně aktualizovány podle došlých limitů. LIMITUJTE na Nume.cz.

aukce | Dukát Brno

Přejít do katalogu aukce.
Dražební řád a dražební vyhláška zde.

Katalog aukce po zveřejnění obsahuje mechanismus PRŮBĚŽNÉHO ZVEŘEJŇOVÁNÍ AKTUÁLNÍ CENY. Limitní příkazy přijaté pořadatelem aukce jsou průběžně zadávány do systému bez ohledu, jakým způsobem byl limitní příkaz zadán. Do systému jsou vkládány nejen limitní příkazy podané na Nume.cz, ale i limitní příkazy přijaté pořadatelem aukce poštou či e-mailem. Aktuální cenu položky můžete nyní sledovat na Nume.cz průběžně již před začátkem sálové aukce. Pokud byla položka limitována, odpovídá aktuální cena ceně vyvolávací. Úspěšné mohou být pouze takové limity, které aktuální cenu překonají alespoň o jeden příhoz. Pokud položka limitována nebyla, může být úspěšný i limit na úrovni vyvolávací ceny.

On-line limitování je umožněno uživatelům registrovaným na Nume.cz. Registrace je bezplatná.
Uzávěrka limitů zadávaných přes NUME je 27. 4. 2021 do 23:59 hod. Podané limity naleznete v záložce Můj profil / Kupuji / Limituji v sálové aukci.

Písemné limity je možno zasílat poštou na adresu Dukát, Orlí 20, 602 00 Brno. Uzávěrka písemných limitů odeslaných na firmu Dukát je 26. 4. 2021 do 24:00 hod. 

Prohlídka materiálu nebude z důvodu pandemie umožněna.




Diskuze k článku


Tento článek nemá žádné komentáře.


Přidat příspěvek do diskuse


Captcha  *