Vyberte si téma, které Vás zajímá a objednejte pravidelný e-mail s novinkami ze Zpravodaje.

Objednat









KM NUMIS, 1. aukce

3.6.2017, Kroměříž Tomáš Smělý - 11/5/2017 22:01 - Ukončené v Česku

Kroměřížské aukce bude nově pořádat společnost KM NUMIS s.r.o. V první aukci budou draženy zejména položky zlata, antiky, bohemiky, Habsburků, Německa, faleristiky, medailí a papírových platidel. LIMITUJTE na NUME.cz.

aukce | KM NUMIS

Přejít do katalogu aukce.
PDF katalog aukce
Dražební vyhláška zde.

Katalog aukce po zveřejnění obsahuje mechanismus PRŮBĚŽNÉHO ZVEŘEJŇOVÁNÍ AKTUÁLNÍ CENY. Limitní příkazy přijaté pořadatelem aukce jsou průběžně zadávány do systému bez ohledu, jakým způsobem byl limitní příkaz zadán. Do systému jsou vkládány nejen limitní příkazy podané na Nume.cz, ale i limitní příkazy přijaté pořadatelem aukce poštou či e-mailem. Aktuální cenu položky můžete sledovat na Nume.cz průběžně již před začátkem sálové aukce. Pokud byla položka limitována, odpovídá aktuální cena ceně vyvolávací. Úspěšné mohou být pouze takové limity, které aktuální cenu překonají alespoň o jeden příhoz. Pokud položka limitována nebyla, může být úspěšný i limit na úrovni vyvolávací ceny.

Výše příhozů musí odpovídat stupnici dle dražební vyhlášky, jinak budou limity automaticky zaokrouhlovány směrem dolů. Na výši upraveného limitu budete při vložení ceny automaticky upozorněni.

Od položky č. 1549 bude aukce pořádána jako korespondenční. Limity do korespondenční  části  aukce  budou  přijímány  též  v průběhu  sálové  aukce  od  jejích  účastníků  v místě konání.

On-line limtování je  umožněno osobám registrovaným na Nume.cz. Uzávěrka limitů podaných na Nume.cz je v pátek 2.6.2017 ve 20:00. Registrace je bezplatná. Podané limity naleznete v záložce Můj profil / Kupuji / Limituji v sálové aukci.

Datum konání: 3.6.2017, dražba od 8:30, prohlídka materiálu od 7:00
Místo konání: Dům kultury, Tovačovského ulice,  Kroměříž
Mapu místa pořádání aukce naleznete zde.
Pořadatel aukce (dražebník): KM  NUMIS  s.r.o.,  Stoličkova  1968/31,  767  01 Kroměříž, IČ 05731950

Aukční přirážka: 12,5 %

 




Diskuze k článku


Tento článek nemá žádné komentáře.


Přidat příspěvek do diskuse


Captcha  *